Чоловік відомої актриси Наталії Денисенко Андрій Федінчик захищає Україну від рашистів у лавах ЗСУ.

А жінка наразі ділиться своїм враженням після вбивчої новини про смерть української актриси та телеведучої Руслани Писанки.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

"Боже, все-таки це правда... Ми з Русланою знімалися в серіалі "Кріпосна". Це була неймовірно весела і талановита жінка. Вічна пам'ять", - пише Наталя Денисенко в Instagram Stories.

І справді, ця новина, яка з'явилася від ранку вівторка, 19 липня 2022 року, виглядає як дуже поганий сон.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories
Наталка Денисенко, скриншот: Instagram Stories

Телеведуча пішла на 57-му році життя. Як повідомляється, вона перебувала у Німеччині після початку повномасштабної війни. Там у неї лікарі діагностували тяжку хворобу. У березні померла її мама, а Руслана Писанка навіть виходила на зв'язок із шанувальниками, жартувала, веселилася і не давала приводу думати, що має якісь проблеми.

"Яка світла, усміхнена людина була", "У це важко повірити", "Хоча я і представниця сучасної молоді (тату, пірсинг, рок…), вона мене з дитинства надихала", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Козловський, Бурмака, Гордєєв, Рудницька ридають через смерть Руслани Писанки: "Стала своєю в кожному українському домі"

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча ТСН Марічка Падалко божеволіє від горя після смерті Руслани Писанки: "Не вкладається в голові..."

Знай.uа писав, померла Руслана Писанка: актрисі та телеведучій було всього 56