Акторка серіалу "Школа" та співачка Анна Трінчер постійно спілкується зі своїми шанувальниками. Вона щодня розповідає подробиці свого особистого та творчого життя. На акаунт дівчини підписані 1,8 млн шанувальників

Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram
Анна Трінчер. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Анна скаржилась на проблеми зі здоров'ям та дуже нервувала через те, вона почала раптово набирати вагу. дівчині навіть наснилося, що вона вагітна. Проте виявилось, що ні, і тепер вона лікується в ендокринолога.

Трінчер також якось зізналася шанувальниками, що нарешті вона полюбила власне тіло й воно для неї стало храмом. Проте, через хворобу вона набрала вагу та стикнулася з новими проблемами. Анна поскаржилась на целюліт та зміну кольору шкіри.

Коли набрала вагу, погіршився стан шкіри, целюліт (з’явився - ред.) навіть на животі, увесь гардероб треба було змінювати", – сказала Анна.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Співачка зараз лікується та намагається боротися з проблемами через вагу. У наступному відео вона показала масажер та назвала його улюбленою штукою, яка розслабляє:

"Улюблена штука, яка кайфово розслабляє", - написала Анна

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories
Анна Трінчер, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Трінчер поскаржилась на проблеми зі здоров'ям: "Починаю лікування зі своїм ендокринологом".

До слова, Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері".

Раніше ми писали, що Анна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже доброю звісткою, вона так цього чекала: "І саме в той день"