Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський захопився вміннями блогерки, співачки та актриси Ганни Трінчер і не зміг стримати похвали на її адресу. Теплими словами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Поплавський повідомив, що його улюблениці Ганні Трінчер вдалося закінчити 4 факультети за спеціальністю актор театру та кіно. Артист показав спільне фото та відео, на якому вручає дівчині диплом.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Анна Трінчер бакалавр Київського національного університету культури та мистецтв. Офіційно закінчила 4 курс факультету сценічного мистецтва за спеціальністю актор театру та кіно!", - поділився він.

Михайло Поплавський зазначив, що Ганна Трінчер має неймовірні вміння у напрямі, який обрала. Він похвалив дівчину і заявив, що на неї чекає велике майбутнє.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Вітаю, люблю і пишаюся тобою! У тебе талант від Бога, від молока матері, нашої української землі. У тебе велике майбутнє. Будь завжди цілеспрямованою, активною, успішною та щасливою!", - привітав Поплавський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ганна Трінчер поділилися з шанувальниками не дуже гарною звісткою, вона так цього чекала: "І саме того дня".

Також наш портал інформував, "Міс Україна Всесвіт" Ганна Неплях, яка під час війни повернулася до України, у прозорому вбранні показала своє "заспокійливе".

Крім того, ми писали, Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути".