Відома телеведуча, співачка та зірка тревел-шоу "Орел і решка" Аліна Астровська активно спілкується з шанувальниками та попри те, що живе в Росії висловила свою громадянську позицію в Instagram, де за нею стежить понад 450 тисяч осіб

Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/alina_astrovskaya_
Антон Лаврент'єв і Аліна Астровська, instagram.com/alina_astrovskaya_

Аліна не ховає маленького сина від шанувальників. Первістка назвали Тео і нещодавно йому виповнилося 4 місяці.

Як відомо, українська ведуча, яка народилася в Донецьку, під час участі в проєкті "Орел і Решка" познайомилась з російським ведучим Антоном Лаврентьєвим, невдовзі вони побралися та Аліна переїхала жити до Москви. У березні співачка народила Первістка, а згодом розсекретила його ім'я - Тео.

Варто зазначити, на відміну від інших українських знаменитий, які живуть та виступають у РФ, на своїй сторінці в соціальній мережі вона чітко позначила свою позицію щодо військового конфлікту двох держав, який сполошив весь світ. А також написала, що вона пишається своєю українською національністю і Батьківщиною.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

А нещодавно вона опублікувала нове відео, на якому показала, як підріс син Тео. Шанувальники помітили, що хлопчик дуже схожий на маму, особливо його очі, у коментарях вони написали:

"Алина, как он сумел стырить твои глаза себе 😂😂😂"

"Маленькая копия Алины☺️ особенно выражение глаз"

"Вітаю 🌞🌈 нехай росте здоровий і щасливий!! Мирного неба і безтурботного дитинства! 🌈🌞☀️☺️"

Нагадаємо, вагітна Тодоренко обліпила себе і Топалова прапорами і заговорила про світ: "Нехай наші діти"

Раніше ми повідомляли, що сумна Тіна Кароль заспівала про важливість життя російською: "Актуально в сьогоднішні дні"

До слова, Noize MC виступив проти російської агресії перед Україною і нагадав важливе про війну: "Живих трупів не буває"