Відома російська балерина та акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, любить радувати велику армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Анастасія Волочкова знову з'явилася у компанії скандального російського артиста Микити Джигурди, з яким їй уже довгі роки приписують роман. А ось нові опубліковані знімки здатні вкотре підігріти інтерес аудиторії.

У кадрі балерина стоїть практично оголеною, лише яскраво-червоне бікіні прикриває інтимні частини її натренованого тіла. Джигурда, у свою чергу, максимально близько притиснувся до неї, поклавши одну руку на плече, а іншу - нижче пупка, майже біля її зів'ялої "квіточки".

Скріншот із Instagram, Настя Волочкова
Скріншот із Instagram, Настя Волочкова

При цьому погляд у Микити був хтивий і трохи божевільний, а Анастасія посміхалася, як ні в чому не бувало.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Волочкова зазначила, що цей купальник для неї обрав артист, і вона повністю довіряє його смаку. А ще вона завбачливо закрила коментарі, мабуть, очікуючи негативної на реакцію шанувальників.

Раніше ми писали про те, що Анастасія Волочкова дозволила Джигурді брудно облапати свої груди, закинувши ноги на стіл: "Завжди кричав, що у нього жезл ого-го"

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Волочкова "проміняла" молодих хлопчиків на літню пару і знатно попотіла: "Придумали на трьох"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова померкла на тлі своєї хатньої робітниці, зовсім зів'яла від пияцтва: "Бухає, як востаннє"