Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький активно збирає кошти на потреби ЗСУ, розповідаючи цікаві історії зі свого життя. Він закликає українців не забувати про "каву для ЗСУ".

У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Тарас Стадницький розповів історію, яка трапилася з ним днями. Він саме йшов записувати інтерв'ю, як зустрівся з дітьми, котрі теж збирали кошти для української армії. Щоправда, вони збирали скинути всі кошти у фонд Сергій Притули.

"Вчора йшов на стрім до Dima Maleev з Ярема Дух, в районі Підзамча перестріли хлопці.

- добрий день! ми тут гроші збираємо на ЗСУ – долучайтесь!
- о, файно! – кажу. - і ми гроші збираємо на ЗСУ. а ви комусь конкретно збираєте?
- думали все кидати на фонд Притули!
- а давайте ми з вами домовимося – половину на фонд Притули, а половину нам на машинки для ЗСУ?
- о, давайте!", - розповідає він.

Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy
Скріншот: facebook.com/taras.stadnytskyy

Тарас Стадницький поспілкувався з хлопцями, дізнавшись, що у них є картки ПриватБанку. То ж ввечері вони поповнюють в терміналах денний збір, а далі через Приват 24 перекидають.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Паралельно хлопці розробляли стратегію коли краще робити активніший збір. Дійшли висновку, що ліпше зранку і вечором, коли люди їдуть з роботи/на роботу. Тому чекаємо нових учасників в нашій "каві для ЗСУ". Ну і дякую всім, хто донатить. І робить все, щоб вже найближчим часом ці хлопці мали інші дитячі заняття та мрії, а не збір коштів для перемоги у війні. #історіязакавузсу. реквізити - в коментарях", - йдеться у повідомленні гумориста. Тарас Стадницький

Фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, Тарас Стадниций пригадав, як маленька донечка навчила його вірити у себе: "Люди на нас зглядалися"

Як повідомляв "Знай.ua", Тарас Стадницький розповів, яку несподівану суму для ЗСУ отримав від простого українця: "Непомітні атланти"

Також "Знай.ua" писав, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" згадав витівку своєї 98-річної бабусі перед священником: "Цілеспрямована панянка"