Відомий український музикант та лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський довгий час жив і працював у росії, але з першого дня війни в рідній країні чітко озвучив свою громадянську позицію. Крім того, артист всіляко підтримує земляків, ні хвилини не вірячи в мерзенну пропаганду рф.

Євген Мільковський звернув увагу на реакцію російських шанувальників на кліп до пісні "Самій дорогой человек" у YouTube і був дуже розчарований. Дивлячись на кожен коментар, можна одразу зрозуміти, хто його писав – адекватна людина чи ні. І більшість підходять до другої категорії.

Путинські ляльки на повну силу закидали Мільковського звинуваченнями, осудами та іншими висловлюваннями, що підтримують війну.

Скріншот із Insta Stories, Євген Мільковський
Скріншот із Insta Stories, Євген Мільковський

Інші ж, навпаки, розхвалили артиста і обійшлися без лютих коментарів про Україну та її народ.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"Люди такі різні", - зазначив Мільковський.

Скріншот із Insta Stories, Євген Мільковський
Скріншот із Insta Stories, Євген Мільковський

Як відомо, позицію музиканта у росії прийняли з особливою злістю, оскільки він довгі роки працював там, але за фактом народився в Україні і зараз активно підтримує земляків. Багато фанатів після цього вважають його "зрадником".

Євген Мільковський, фото з Instagram
Євген Мільковський, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що лідер гурту "Нерви" Євген Мільковський без жалю попрощався з шанувальниками з росії: "Зрадили мене і правду "

Як повідомляв Знай.ua, Євген Мільковський із гурту "Нерви" втратив близького друга через війну: вдалося врятуватися від окупантів, але серце не витримало

Також портал Знай.ua писав, що Євген Мільковський розповів про народження та перші кроки гурту "Нерви" у Києві: "Найталановитіші живуть в Україні"