Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару обожнює радувати шанувальників яскравими публікаціями з насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару вирішила вгамувати допитливість своїх шанувальників, відповівши на хвилюючі їх питання. Останнім часом дівчина постить лише новини про війну в Україні та майже не розповідає про своє життя, тож питань до неї накопичилося багато.

Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонар. Фото: скрін youtube

Її запитали, чи сумує вона за зйомками своїх гумористичних проектів, адже з початком війни все зупинилося і багато зірок залишилося без роботи. А ще поцікавилися, як вона піднімає собі настрій у такий непростий для країни час.

Сопонару зізналася, що шалено сумує. Так, продовження зйомок немає, але зараз вона грає у театрі. За своє перебування у Києві вона вже двічі вийшла на сцену і попереду ще не одна вистава.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Це мені і піднімає настрій, а також заняття спортом і щось солодке", - додала Сопонару, відповівши відразу на два питання.

Раніше ми писали про те, що красуня з "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, які подарунки для неї замовляють із Франції: "Бог благословив мене"

Як повідомляв Знай.ua, подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" здалася зі своєю мамою: подібність неймовірна

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про задзеркалля: "Вони обмежують людей, які говорять правду"