В мережі розійшовся скандал після інтерв'ю відомої акторки Наталки Денисенко, яка виконує головну роль у серіалі

Тому продюсерка серіалу Тала Пристаєцька зробила офіційну заяву та пояснила ситуацію на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Наталка Денисенко, скриншот: Youtube
Наталка Денисенко, скриншот: Youtube

Все почалося з того, що відому акторку Наталю Денисенко, яка в серіалі грає Ларису Яхонтову запросили взяти участь у програмі "Як ти" на телеканалі СТБ. Вона розповіла про те продовження зйомок 4 сезону серіалу "Кріпосна".

Акторка розповіла, що серіал продовжать знімати в Польщі, куди вона має намір їхати. Проте зауважила про скандал, через що вона хотіла відмовитись від співпраці. Це російські актори, одна з них грає теж головну роль - Таня Ратніква і ще двоє, які виконують другорядні ролі. Стосовно Ратніквої вона уточнила, що акторка підтримує Україну та навіть не хоче повертатися до дому. А інші два актори мовчать про події що відбуваються.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після такої розповіді й сама Денисенко отримала хвилю критики стосовно співпраці з російськими колегами. Крапку у скандалі вирішила поставили продюсерка. Вона повідомила, що в серіалі більше не будуть брати участь російські актори, зокрема Таню Ратнікову замінить дублерка. Крім того, для всіх територій серіал буде дублюватися українською мовою.

"З огляду на величезну кількість дуже різної інформації щодо четвертого сезону Кріпосної, мені видається нині важливим донести наступне: 1. Жодного актора-громадянина рф у дозйомі четвертого сезону Кріпосної, який просто зараз відбувається у Польщі, немає. У сценах, де задіяний персонаж Тетяни Ратнікової, знімається дублерка. 2. Серіал для показу на всіх територіях дублюється українською мовою. Російської мови у проекті не буде. Ні в мене особисто, ні в когось з команди немає ані найменшого сумніву, що рф - держава-терорист. ", - написала вона.

Нагадаємо, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина з "Холостячки" на кухні у коротенькому топі спантеличила.

Також стало відомо, що Олександр Еллерт з "Холостячки" показав, кого возить поруч замість Ксенії Мішиної.