Олександр Еллерт - відомий український гуморист, сценарист "Кварталу 95" і переможець першого сезону романтичного шоу "Холостяк", після якого він зовсім небагато прожив разом з актрисою Ксенією Мішиною.

Зараз в Stories він виклав забавну публікацію, розповідаючи українцям, які знаходяться в стані повномасштабної війни проти рашистів протягом вже більше 100 днів, про свої шкарпетки.

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

"Цим слідам сьогодні 26 років. Рік після ювілею виходить! Я ще в них в школу бігав... без взуття-так! Раніше їх було четверо, але та пара прийняла необдумане рішення і залишилася під диваном або в пранні, або в кальянної... Не знаю. Слід прохолов, як то кажуть. А ця пара вірна мені... їдуть як завжди поруч, базікають щось. Купалися! Сохнуть!", - заявив Олександр Еллерт, демонструючи їх на передньому сидінні автомобіля.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Згодом комік все ж повернувся до трагедії всього українського народу, опублікувавши коротку історію трьох жителів Рубіжного. На жаль, вони були вбиті російськими військами в результаті масованих обстрілів Рубіжного.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Олексій Тригубенко з "Холостячки" знайшов свою єдину Аліну, Ксенія Мішина в минулому назавжди: "Я хочу дітей"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина і Олександр Еллерт разом? Друг Андрій Рибак злив всі секрети пари: "Приз на шоу"

Знай.ua писав, друг Олександра Еллерта Андрій Рибак скоро одружується, з Мішиною намагався забути дівчину: "Це сльози щастя"