Відомі українські співаки Ірина Федишин, DZIDZIO та Олександр Пономарьов у форматі благодійної вечері у Відні змогли забрати значну суму для ЗСУ

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

Про це розповіла співачка Федишин на своїй сторінці в соціальній мережі instagram. Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення в Україну, співачка багато працює та живе між благодійними концертами на допомогу ЗСУ.

Перед цим вона подорожувала Європою разом з Євгеном Хмарою Тепер компанію їй склали Пономарьов та DZIDZIO. Вони навіть створили тріо та виконали пісню про російський воєнний корабель, якому вказали відомий шлях.

Варто зазначити, що у мирний час навряд чи можливо було їх тріо, проте бажання допомогти Україні у скрутні часи творить чудеса. Також артисти похвалилися, що їм вдалося зібрати 90 тис. євро для українських захисників.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"90 000 євро вдалося зібрати для ЗСУ на благодійній вечері у Празі 🔥🇺🇦 На усі зібрані кошти закуплені транспортні засоби, які відправляться у гарячі точки.", - написала Ірина.

У коментарях шанувальники підтримали зірок та написали:

"Ви великі молодці !так тримати !💙💛🇺🇦"

Нагадаємо, стала відома одна з причин розлучення DZIDZIO з дружиною: "Величезна манія, є в мене таке".

До слова, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі.

Раніше ми писали, що Дзідзьо назвав те, з чим йому найбільше пощастило у житті: "Дякую Богу, мамі й татові за те, що..."