Ексдружина відомого співака DZIDZIO зізналася, що дратувало колишнього чоловіка

Про це вона розповіла в програмі "Зірковий шлях".

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

Після 20 років спільного життя зіркова пара DZIDZIO (Михайло Хома) та SLAVIA (Ярослава Притула) розлучилися. Як пояснював співак, вони були ще досить молодими, в 17 років їм ніхто не пояснив, що таке насправді сімейне життя, вони багато чого не розуміли. За словами артиста, тепер він із колишньою дружиною як брат та сестра, тому що в сімейному житті у них було не все добре.

Ведуча програми все ж таки вирішила з'ясувати, що не так було в їх житті. Так вона напряму спитала у Ярослави, чи правда, що її величезна манія до чистоти стала однією з причин їх розлучення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Є в мене таке. Це мене заспокоює насправді. Коди я нервую, я щось тру. Я чистюля", - відповіла SLAVIA.

При цьому вона зауважила, що при ній Михайло завжди був чистесенький, все в нього витерте, напрасоване, хоча, можливо йому це не треба було, уточнила вона.

Михайло також казав колишній дружині навіщо вона на це так багато часу витрачає, проте, Ярослава сказала, що можливо це було потрібне їй витерти якісь крапельки, щоб не засихали.

Нагадаємо, Slavia "вимріяла" у ексчоловіка Дзідзьо квартиру, але так в неї і не заїхала: "Я налаштовувала, він каже ні"

До слова, Slavia зізналася, чи допомагає їй колишній Дзідзьо під час війни і чому вона вважає його "поганим" сім'янином: "Він народжений для іншого".

Раніше ми писали, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене".