Популярна ведуча Марічка Падалко постійно спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона ділиться з ними подробицями особистого та професійного життя. На її сторінку підписані 259 шанувальників

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Марічка на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла шанувальникам про позитивний досвід, який вона здобула після 24 лютого.

"Коли мені складно, я намагаюся усвідомити що мені дала ця війна, окрім того що забрала. Бо забрала росія в усіх вкрай багато, що не вміститься в жоден пост... І щоб не збожеволіти кожен раз, коли я натрапляю на старі фото, на все, що нагадує "старе" життя, я тримаюся за хороші речі, які сталися: відгукнулися мої друзі по всьому світу, яких я дуже давно не чула. Когось майже 30 років, але вони допомагали, ніби ми вчора розсталися", - пише вона.

Так ведучій вдалося налагодила контакти із близькими та друзями по усьому світу, вона вдосталь говорила англійською, практикувати яку раніше не було можливості, а також ще більше почала пишатися чоловіком Єгором Соболєвим, який наразі захищає Україну у лавах ЗСУ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

І нарешті Марічці нарешті вдалося виспатися. Через те, що 2012 року вона вела ранкові програми, зірка з того часу не може як слід виспатись. тепер вона засипає навіть вдень. Вона зазначила, що кажуть, що так організм закривається від стресу. А теперішній графік роботи у воєнний час їй здається не таким вже й важким.

Нагадаємо, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "спочатку боліло горло"

Як раніше ми повілромляли, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом: "винос мозку"

До слова, "Беззуба" Марічка Падалко тяжко захворіла