Донька Олі Полякової Маша веде активне життя у соціальній мережі. Хоча в не ще не так багато підписників, як у зіркової матері, у неї все попереду. За її особистим та творчим життям з цікавістю стежать 167 тисяч підписників

Маша Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Полякова. Фото: скрін youtube

Як відомо, Маша лишилась одна у Франції . Оля Полякова разом з молодшою сестрою повернулися в Україну. У сторіс соціальної мережі вона показала, як проводить час, коли мама та сестра далеко.

Оля вже розповідала, що у Маші відкрився кулінарний талант та вона залюбки готувала та годувала трьох синів її подруги, у якої вони мешкають у Франції.

Цього разу Маша теж поводить час на кухні з трьома хлопцями. Можливо, це сини її подруги. Маша тримає в руках телефон та знімає селфі. Один з хлопців на неї дме з вентилятора, а другий світить ліхтариком телефону.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відео вона підписала так :

"А вот тутор"

Можливо все це дійство було затіяно, тому що дзвонила мама Оля, щоб дізнатися, чи все у Маші гаразд.

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories
Маша Полякова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись: "Ці раптові...".

До слова, Маша Полякова влаштувала гарячу фотосесію в тоненькому купальнику, поки мами поруч немає: зовсім доросла стала.

Раніше ми писали, що "Королева України": співачка Оля Полякова вразила шанувальників "крилатою" сукнею