Популярна співачка Оля Полякова вразила шанувальників сукнею з "крилом"

Сукню співачка вдягла для запису нової пісні "Ми з України" про це вона розповіла на сторінці соціальної мережі instagram. Варто зазначити, що співає вона не сама, до неї приєдналися інші популярні українські співаки.

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

Як відомо, співачка через повномасштабне вторгнення разом з дітьми виїхала до Франції. Зараз вони всі разом знаходяться там. Проте Оля зауважила, що дівчата дуже хочуть до дому, особливо молодша донька. Тому невдовзі вона планує повернутися в Україну та співати у військових госпіталях.

А після благодійних гастрольних турів Оля взяла участь у спільному проєкті разом з іншими зірками. Вони спільними зусиллями записали нову пісню "Ми з України".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Пісня створена, щоб висловити підтримку й пошану, згуртованості та бойовому духу нашого народу у цій жорстокій війні", - написала у коментарі до публікації Оля.

Як відомо, Оля поціновувачка гарного одягу. Для виконання вона обрала довгу обтягуючу сукню синього та жовтого кольорів. А родзинкою вбрання стала накидка. Під час співу Оля її розкриває й вона нагадує крило птаха. А комусь вона нагадує русалоньку, адже позаду неї море та скелі.

Шанувальники в захваті від вбрання Олі та у коментарях написали:

"Queen of Ukraine 🇺🇦 💙💛💙💛💙", що в перекладі означає "Королева України"

"Ваууу, пані Оля Ви чарівна. Ця сукня вам так до лиця😍🔥👏"

Нагадаємо, "Королева ночі" Оля Полякова припиняє гастролі.

До слова, "Моя мама графиня": Оля Полякова розповіла розкрила таємниці свого дитинства.

Раніше ми писали, що Оля Полякова зізналася, що не пізнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".