"Вам пи**ць, хлопці": Олексій Арестович анонсував нові удари по окупантам західною зброєю

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив додати трохи деморалізації російським окупантам. "Підбадьорив" на славу. Чоловік у своїй заяві вирішив окремо звернутися до російських окупантів. І це сталося під час розмови з російським правозахисником Марком Фейгіним.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Путіна виставили на аукціон: жере, як справжній

Українські біженці отримають отримані гроші від продажу путіна, який намагається проковтнути Україну. У Німеччині виставили на аукціон скульптуру "Ненаситний Путін", повідомляє Deutsche Welle.. Величезна постать президента рф намагається проковтнути карту України, на якій написано "Подавись!!!".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Різко змінилася вартість молодої картоплі та лохини: за якою ціною можна придбати популярні сезонні продукти

За минулий тиждень в Україні різко подешевшали молода картопля та лохина. Отже, зараз на сезонні продукти пропонують доступні ціни. Стало відомо про те, що на майданчиках різко подорожчала картопля торішнього врожаю. Сталося це, за словами фахівців, через зменшення пропозиції.

Молода картопля, скріншот: Youtube
Молода картопля, скріншот: Youtube

Скидали авіабомби, а потім ховалися за жінками: російський полонений зізнався, як місцеве населення стало для них "живим щитом"

У мережі з'явилося чергове відео з допитом російського окупанта, який знищував Маріуполь як місто разом із іншими учасниками злочину. Він розповів про накази, які отримував регулярно.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик побачила, як до останнього рятувати "хліб", що згорає: "Тут свій фронт"

Танька з "Країні У", комік та актриса шоу "Ліга сміху" Тетяна Песик захоплюється нашими затятими та непереможними людьми. Українські агрономи збирають жнива, незважаючи на ракетні обстріли, що винищують поля. Одні хлопці гасять полум'я, інші – збирають жнива.

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram