Танька з "Країні У", комік та актриса шоу "Ліга сміху" Тетяна Песик захоплюється нашими затятими та непереможними людьми.

Українські агрономи збирають жнива, незважаючи на ракетні обстріли, що винищують поля. Одні хлопці гасять полум'я, інші – збирають жнива. Багато диму, багато пошкоджених полів, але Україна не здається і продовжує боротися не лише на військовому фронті.

Тетяна Песик, фото: Instagram
Тетяна Песик, фото: Instagram

"У нас тут свій фронт, другий, не менш важливий. Боротьба за врожай. Такого жнива ще у нас не було напевно в Україні. А ось комбайн продовжує збирати. Це все після ранкових прильотів. Шевченківське суспільство", - розповідають працівники.

Тетяна Песик вражена тяжкою працею робітників і впевнена, що зиму з такими зусиллями ми точно перезимуємо. Актриса також згадує зрадників, які продаються за пару рублів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Таня Песик. Фото: скрін youtube
Таня Песик. Фото: скрін youtube

"Я просто в захваті від наших людей. Справді, кожен бореться на своєму фронті, з такими людьми, якось перезимуємо цю зиму... Знаєте, що найприкріше... одні готові все віддати заради нашої перемоги, інші продаються за кілька рублів...", - пише Тетяна.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик віддала свого "Бабайка" воїнам ЗСУ: "Радій, як слон"

Як повідомляв "Знай.uа", Тетяна Песик та Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" зважилися на потужний ривок заради ЗСУ: це наблизить перемогу

Знай.ua писав, Таня Песик захопилася талантами воїнів ЗСУ - Майкл Джексон з "місячною ходою" відпочиває: "Наші хлопці"