Співачка Наталя Валевська активно спілкується із шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає про подробиці свого особистого та творчого життя. Новин від зірки з нетерпінням чекають 115 тисяч підписників

Наталя Валевська. Фото: скрин відео
Наталя Валевська. Фото: скрин відео

Цього разу співачка показала себе на своїй сторінці в соціальній мережі в образі лісової мавки.

Як відомо, співачка 20 років прожила з чоловіком Володимиром Пригладю. Спільних дітей у пари не з'явилося через невдалий аборт співачки. Як розповідала зірка, вони були змушені піти на такий крок через патологію, яку виявили лікарі під час вагітності.

Варто зазначити, що для отримання свідоцтва про розлучення Наталя невипадково обрала білу сукню. Вона символізує для неї початок нового життя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А нещодавно вона потішила фанатів новою фотосесію. Зірка в образі лісової мавки похизувалася свої ми формами у легкому вбранні. Світлину вона підписала так:

"Пам’ятаєте, як нещодавно у мене була неймовірна фотосесія в образі лісової мавки? Нарешті отримала фото від фотографа, і я у захваті 😍 Вийшла фантастична краса 🧝‍♀️ Магічно, містично та дуже колоритно ✨"

Наталя Валевська, скриншот: Instagram
Наталя Валевська, скриншот: Instagram

Нагадаємо, Наталя Валевська перенесла серйозну операцію.

Раніше ми писали, що замучена карантином Валевська прорвалася до фанатів: "Просто зараз".

До слова, останнє фото Валевської налякало мережу до чортиків: лежить у лікарні без свідомості