Багато разів українці чули благання зоозахисників про те, щоб вони допомагали бездомним тваринам. Адже про людей можуть потурбуватися й інші люди, а от вихованці залишилися наодинці з війною.

Більше того, беззахисна тварина навіть не розуміє, що відбувається, їх дуже лякають вибухи, деякі з них можуть бути навіть поранені.

Котик
Котик

Олена-Крістіна Лебідь обожнює собак — не може пройти повз безпритульних чотирилапих, не погодуючи їх. Більше того, декого вона опікується настільки, що навіть возить на операції! Так пощастило дворнязі, що гуляє в районі, де мешкає ведуча "Аферистів у сітях" (Новий канал).

Собака, якого врятувала Олена-Крістіна Лебідь
Собака, якого врятувала Олена-Крістіна Лебідь

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Настав час стерилізувати двір-леді Ельзу, яка гуляє в нашому районі. Кілограм нервів пішов! Піти в клініку вона могла тільки з тими, кого знає, інакше - стрес. Надіти нашийник вдалося - Сара подарувала свій, Ельзе дуже сподобався. У машині їхала - Кайфовала! - Розповіла Олена-Крістіна.- У клініці їй зробили наркоз, і вона почала відключатися, звісивши мову. Бліда, я теж почала відключатися, звісивши мову ( сміється ). Постійно повторювала: "Ну, вона ж нічого не відчує? Це не боляче?"

Ельзі пощастило не лише з Лебідь, яка піклується про неї, а й із лікарем, який робив операцію.

Ельза, врятована Оленою-Крістіною Лебідь
Ельза, врятована Оленою-Крістіною Лебідь

"Олександр Назаришин такий шов на животі зробив, ну реально від-кутюр! Та ще й сережку(кліпсу) поставив – взагалі дівчинка" на стилі, – усміхається ведуча Нового каналу. - На зворотному шляху Ельза тихо сопіла.

Французький бульдог Сара, яка мешкає з Оленою-Крістіною, до речі, дуже ревнива. Але робить винятки, коли розуміє, що її господиня робить добрі справи.

"Вона чітко розуміє, що коли я набираю корм для Ельзи - це для Ельзи. І не претендує! Тобто згодна, що Ельзу теж потрібно підтримувати" , - додала Лебідь.

Ельза та Олена-Крістіна Лебідь
Ельза та Олена-Крістіна Лебідь

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь в очікуванні особливого дня, Павло Розенко теж десь недалеко.

Раніше ми повідомляли, що ведуча "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь потішила свою улюбленицю, а ось про Розенка забула.