Володимир Дантес – відомий український виконавець, телеведучий та колишній тренер гумористичного шоу "Ліга сміху".

Зараз він один - чоловік розлучився з Надією Дорофєєвою і зараз проводить час за благодійними концертами та стендапами на підтримку українців, які постраждали від війни, та воїнів ЗСУ.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

На Youtube-каналі "Ветерані космічних військ" вийшов довоєнний ролик із Володимиром Дантесом та Kyivstoner, у рамках якого співак розповів кілька мерзенних історій.

— Я дізнався, що Надя ненавидить п'яних людей, ненавидить п'яних. А я не напивався ніколи, я доходжу до якоїсь межі і потім перестаю пити – або на воду переходжу, або йду додому спати. Я ненавиджу неконтрольований стан. І ось мій День Народження. І я шалено злий, я ще ненавиджу свій День Народження дуже сильно. Ми б'ємося з Надею, я приїжджаю додому, відчиняються двері, а там купа моїх друзів.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вся його квартира була прикрашена кульками. Це було років 8 тому. І він якось вистачає радості від друзів, які щасливі його бачити. І Володимир через цю агресію йде зовсім в інший полюс. І починає з усіма пити те, що ці люди п'ють. Пиво, віскі, горілка, вино, коньяк. За годину він захотів у караоке.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Вони вирушили в один із закладів, який Дантес називає "мажорним". Бюджет – тисяча гривень. Тому вони відразу ж зазнають шоку через ціни. Однак це не зупинило співака, який замовив усім Redbull із горілкою всім.

— Дійшов до моменту, коли мені дупа і я кажу: "Поїхали додому". Ми виходимо, йдемо, доходимо додому. У мене серце, легені вилітають. Пройшов 300 метрів, ти вже мертвий. Я йду в душ, лягаю в ліжко. Начебто попустило, лежу, гелікоптерів немає. Я повертаюся на бік, Надя щось там прибирає в кімнаті, а кімната не повертається і через секунди 2 наздоганяє мене. Треба повернутися назад, роблю це різко, лягаю на спину. І я тільки намагаюся якийсь поворот зробити, заходить Надя та половина Наді облівано.

Нагадаємо, розлучений Тарас Цимбалюк подав особливий знак колишньої Дантеса Дорофєєвої, незважаючи на її кохання з Кацуріним.

Як повідомляв "Знай.uа", Дантес оголився, щоб "образити" утиснених росіян в Ізраїлі: "Від ганьби мітинги не допоможуть"

Знай.uа писав, Михайло Кацурін зацілував красуню просто на камеру, залишивши Дантеса без його кохання: "Надя знімала? Вже народила?"