Співачка та акторка Наталя Могилевська постійно на зв'язку з шанувальниками. На сторінках соціальної мережі instagram вона ділиться подробицями особистого та творчого життя. З нетерпінням від неї чекають новин 1,3 млн підписників

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

У своїй наступній публікації Наталя розповіла шанувальникам, як важко їй спілкуватися з родичами, які живуть в Росії. Як виявилось, її двоюрідний брат, син її дядька, з яким вона проводила дуже багато часу раніше, живе в Москві. Вона йому подзвонила та повідомила, що почалася війна. Родич їй не повірив навіть після того, як Наталя йому вислала фото.

З цього приводу вона пригадала слова пісні, яку написала ще в далекому 2006 році, проте упродовж 16 років рідко виконувала. Тепер її слова" немає правди в словах" стали актуальними й вона виконує її у своєму спектаклі.

Стосовно двоюрідного брата, Наталя продовжила розповідь, то через місяць, йому страшною ціною довелося це усвідомити. В будинок її дядька потрапило 2 снаряди і він загинув.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

"Немає правди в словах, немає правди в словах, немає правди в словах, немає...", - енаписала Наталя

Нагадаємо, Наталю Могилевську оточили захисники з ЗСУ, є до чого причепитися: "Усю війну одне й те саме".

До слова, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал".

Раніше ми писали, що Наталя Могилевська зізналася, чого не вистачає їй на сцені: "Я вже починаю потихеньку писати"