Авторка пісень, співачка, учасниця дев'ятого сезону талант-шоу "Голос Країни" Роксолана Сирота (ROXOLANA) підтримує зв'язок з шанувальниками у соціальних мережах. Вона ділиться з ними подробицями професійного та особистого життя. Її акаунт в instagram нараховує 59,1 тисяч підписників

Роксолана Сирота, скриншот: Instagram
Роксолана Сирота, скриншот: Instagram

Як відомо, внаслідок трагічних подій, що сталися в Вінниці, від ракетного обстрілу загинув член її команди, звукорежисер Євген Коваленко, йому було всього 25 років.

"Жені було всього 25 років", - згадує зірка.

Роксолана говорить, що після загибелі Жені внаслідок теракту, вона та члени її команди не розуміли, як далі співати, як продовжувати творчу справу. Вона зізналася, що хотіла навіть опустити руки й зупинитись.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Співачка каже, що такими ракетними ударами Росія намагається залякати українців. Вона впевнена, що в такі моменти не потрібно боятися, тому, що зараз, як ніколи українці об'єдналися, пліч-о-пліч, підіймаються і йдуть вперед.

"Щодня ми втрачаємо рідних, близьких, друзів і побратимів. В такі моменти серце розривається, хочеться опустити руки і зупинитись. Але це саме те, чого хоче росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. Щоб ми всі зупинилися. Щоб ми вмерли зсередини.", - написала зірка.

Тому співачка вирішила не зупинятися та презентувала пісню під назвою "Не бійся". Вона була написана в перші дні війни, але дотепер вона не наважувалась її публікувати.

Нагадаємо, ми писали, що Дантес хоче залишитися без одягу, спілкуючись з Кацуріною після розставання з Дорофєєвою.

Як повідомляв "Знай.ua" наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь через окупантів рф втратила найдорожче

Також "Знай.ua" інформував, що дочка Олі Полякової Маша застогнала перед комп'ютером, ледве стримуючись.