Колишня Володимира Дантеса, співачка та блогер Надія Дорофєєва поділилася фото, в якому натякнула на переклад її пісні "Різнокольорова".

На фото зірка сидить на підлозі у ванній кімнаті і переписується з кимось у телефоні, хоча... може в цей момент вона займається тим, що переписує пісню під солов'їну.

Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Володимир Дантес та Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Дорофєєва одягнена в чорні штани-кльош, білий пухнастий топ та білі шкарпетки. Волосся зібрано в пучок, червона помада на губах.

"і не винен тут ніхто
навіть той, хто не шукав
заборонену любов
різнокольорову love…",

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

– пише вона.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Дуже дуже ну дуже чекаю", "Вау, чекаємо з нетерпінням", "Ти красива, як червоне вино", "Отже, Надя, як і сингл, ще й новий відеокліп?" , - Коментують повідомлення фанати.

Знайшовся і той чоловік, який пригадав Наді її розлучення з Дантесом.

"А я не розумію, так повести себе з Дантесом і дівчиною хлопця з ким зараз Надя... це завжди повернеться бумерангом. Чиєсь розбите серце чи сльози - це все повертається. На нещастя чуже своє щастя не побудуєш", - пише користувач.

Надія Дорофєєва ще й обіцяє поділитися із шанувальниками своїми книжковими рекомендаціями у новому проекті. Співачка зазначає, що для неї читання – важлива частина ментальної підтримки та одне з найулюбленіших її занять.

Нагадаємо, Дантес зізнався, як обблизував Надю Дорофєєву просто в ліжку: "Роблю це різко"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва натякнула псові Патрону на шанс після розлучення з Михайлом Кацуріним: "Шкода, що раніше..."

Знай.ua писав, розлучений Тарас Цимбалюк подав особливий знак колишньої Дантеса Дорофєєвої, незважаючи на її кохання з Кацуріним