Поки головний герой 1 сезону романтичного шоу "Холостяк" Макс Чмерковський готується знову стати татом (його дружина Піта наважилася на ЕКО), дівчина, яку він відшив у фіналі, замолює гріхи в церкві.

Українська співачка SOYANA (Яна Соломко), яка народилася на Полтавщині, зачарувала українців на Холостяку, встигла поспівати в групі Наталії Могилевської Real O зараз розважає росіян.

Яна вирішила будувати свою кар'єру в рф вже давно і, напевно, подумувала піти шляхом Ані Лорак або Марув. І в неї це вийшло, адже вона, як і вони, проігнорувала війну в Україні, яку розпочала росія. І навіть більше - залишилася на землях путіна розважати росіян, чим встигає навіть хвалитися в соціальних мережах.

Яна Соломко, фото: yana.solo
Яна Соломко, фото: yana.solo

Зараз Соломко зробила репост сторіз своєї подруги - візажитки Емілії з Москви - яка зобразила, як Яна з донькою в хустках хрестяться перед церквою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сторіз Яни Соломко
Сторіз Яни Соломко

Сподіваємось, SOYANA молилася за героїв, які захищають її рідну Україну та за дітей, які загинули від російських ракет.

Сторіз Емілії, подруги Яни Соломко
Сторіз Емілії, подруги Яни Соломко

Але всі ці надії розбиваються вщент після того, як Соломко одразу ж публікує анонс концерту в одному з ТРЦ Москви, де вона виступатиме. Очевидно, дівчину не зачіпають смерті її земляків.

Сторіз Яни Соломко
Сторіз Яни Соломко

Під публікаціями артистка не закрила коментарі, тому українці поспішають дати свою оцінку тому, що відбувається:

"І як тобі, продажне ти стерво, живеться в країні вбивць??? Позорище", "Гнида продажна, позор, що ти Українка", "У той час як усі гуртуються, підтримують і продажні як Юда! Але не забувайте, що карма наздожене, а Україна переможе", "Шматок лайна. Здай український паспорт, не ганьбу Україні"...

Реакція українців на виступи Яни Соломко у Росії
Реакція українців на виступи Яни Соломко у Росії

Нагадаємо, що фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко пробила дно та вирішила безкоштовно розважити росіян.

Раніше ми повідомляли, що фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла до Росії і забула про війну.