Українська співачка, журналістка, а також учасниця гурту "Крихітка Цахес" Олександра Кольцова розповіла, як тепер українці планують вагітність. Цим зірка поділилася на своїй сторінці у Twitter.

Саша Кольцова регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними власними роздумами, новими фото та просто розповідає про важливі події.

Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova
Саша Кольцова, instagram.com/kashasaltsova

Так, цього разу зірка порушила вкрай важливу тему – вагітність в умовах війни. Вона зазначила, що у нових реаліях українці змушені також пристосовуватися. І якщо раніше при плануванні дитини пара думала про ім'я чи облаштування дитячої кімнати, то зараз лише про те, щоб Україна отримала якнайбільше зброї та могла дати відсіч росії, яка занапастила вже сотні життів маленьких українців.

Публікація Саші Кольцовой. Фото: скрін twitter
Публікація Саші Кольцовой. Фото: скрін twitter

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знайомі планували вагітність. Тепер чекають поки в України буде достатня кількість летального озброєння, аби запросити в цей світ нове життя, якому жити поруч з ****** Росією", - поділилася Саша Кольцова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Тарабарова поринула у безтурботне дитинство зі своїми малюками та вдосталь насміялася: "Завжди на одній хвилі".

Також наш портал інформував, Андрій Данилко зворушив серця шанувальників, показавши рідкісне фото юнацьких років із Русланою Писанкою.

Крім того, наш портал повідомляв, колишня Позитив з "Час і Скло" Ганна Андрійчук відверто заявила про свій стан: "Я закрилася від усіх".