Розлучення Наді Дорофєєвої з Дантесом свого часу наробило багато галасу в Мережі, а потім роман з Михайлом Кацуріним шанувальники теж не лишили поза увагою. А зараз вони вирішили пригадати якою була Надя у дитинстві, яка полонить серця чоловіків

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

На сторінці шанувальників співачки з'явилось дитяче фото співачки. На ньому Наді десь років 11-12, вона в рожевому костюмі, а на голові у неї стильний бант в колір одягу.

Варто зазначити, що в дитячі роки маленька Надя дуже гарно виглядала, носила для її віку стильну зачіску з чубчиком, а її посмішка зовсім не змінилася. В руках у неї квіти, які частково видно на фото. Певно, світлина зроблена з нагоди якогось святкування.

Фото фанати жартівливо підписали так:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Виросте, буде розбивати серця чоловікам"

Далі вони опублікували фото вже дорослої Наді, на якому вона майже без одягу, а замість ліфу вона прикрилась руками. Його вони підписали так:

"Розбила серце Кацуріну"

DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories
DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories

DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories
DOROFEEVA, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Jerry Heil зізналася, що зробила це для Дорофєєвої: "Це буде інша Надя".