Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала свіжу фотографію зі своїм новим коханим, ресторатором Михайлом Кацуріним. Пара нещодавно оголосила про свої стосунки, невдовзі після розлучення співачки з Вовою Дантесом. Артисти були разом в офіційному шлюбі близько 7 років, а розійшлися в березні, під час війни.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва
Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

У кадрі артистка ніжно тягнеться до хлопця, при цьому замріяно посміхаючись і заплющивши очі перед поцілунком. Обличчя Кацуріна практично не видно, а ось Дорофєєва виглядає дуже щасливою.

Надя ніяк не підписувала публікацію, залишивши тільки емодзі у вигляді очей – 👀. І вже за традицією закрила доступ до коментарів, щоб уникнути гнівної реакції шанувальників на її нове кохання. Адже, як відомо, всі не дуже радісно поставилися до таких змін у її особистому житті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва показала, як "розважається" на підлозі без Михайла Кацуріна та Дантеса: аж груди вилазять назовні

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом змусила сумніватися шанувальників, чи все добре у неї: "Так чудово?"

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва захопилася дівчатами в лавах ЗСУ і придумала, як зробити їхню службу комфортнішою: "Хочемо допомогти"