Зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина стала головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка", в перший день війни опинилася біля епіцентру бойових дій.

Кожен українець мав свій початок ранку 24 лютого 2022 року, коли росія на чолі з диктатором володимиром путіним вирішила розпочати повномасштабне військове вторгнення в Україну. Хтось прокинувся від вибухів, хтось прокинувся від дзвінка рідних чи близьких, а хтось дізнався про все з новини.

Війна в Україні. Фото: Youtube
Війна в Україні. Фото: Youtube

А яким же видався ранок у Ксенії Мішиної? Що вона переживала і де була? Про це знаменитість розповіла телеведучому Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Повномасштабна війна застала Ксенію Мішину в аеропорту "Бориспіль", вона мала полетіти з дитиною відпочити в Дубай. Не зважаючи на розмови про війну, актриса не вірила в це. У неї був рейс 24 лютого о 6-й ранку. Через 40 хвилин після того, як вона з Платоном приїхала до аеропорту, пролунали вибухи. Мішина вирішила, що це навчання, але коли вони почастішали, то співробітниця аеропорту вибігла і оголосила термінову евакуацію.

"Я відчула жах, коли багато людей почали вибігати в паніці. Ми просто бігли дорогами, було дуже холодно. Я розумію, що дитина моя замерзла, але машин немає. Я подзвонила в таксі, водій сказав, що він досі в аеропорту і забере нас. Мені просто пощастило... Синові я казала, що це якісь начання... Я тоді не вірила, що це війна",- з жахом згадує Ксенія.

Ксенія Мішина, фото: Знай.ua
Ксенія Мішина, фото: Знай.ua

Вони приїхали додому з сином о пів на 6 ранку і вирішили поспати. Варто зазначити, що Ксенія Мішина живе на останньому поверсі висотного будинку і через кілька хвилин після того, як вона лягла спати, вона почула страшний гуркіт. Тоді вона зрозуміла, що почалася війна. Актриса одразу почала плакати. А тоді прийняла рішення їхати на захід України.


Нагадаємо, що Ксенія Мішина після одкровення Денисенко про Еллерта розповіла всю правду про стосунки.

Раніше ми повідомляли, що колишню Еллерта Ксенію Мішину жорстоко зрадила людина, якій вона довіряла.