Дуже часто в українців виникать запитання, куди поділись переможці різноманітних талант-шоу пусля тріумфу на них. Ось зараз у наших читачів буде можливість дізнатись про одного з них.

У проєкті "Сміливі" з ведучою Аліною Сандул український музикант, переможець "Х-фактор"-8, а тепер боєць спецпідрозділу ЗСУ Міша Панчишин (PTASHKIN) розповів про службу на фронті в найгарячішій точці в напрямку Луганської області, контузію і як вирвався із взводом з оточення російських окупантів. Розповів, як після нуля адаптується до життя в Києві та чи повернеться до музикальної кар’єри.

Міша Панчишин (PTASHKIN), кадр з виступу
Міша Панчишин (PTASHKIN), кадр з виступу

Спершу хлопець розповів, як наважився піти воювати і зауважив, що його обурило те, що вояки рф торкались українських жінок.

"Чому вони брали силою наших жінок. Це мене змотивувало найбільше взяти в руки зброю. Я сумую за концертами. Але я чоловік. У мене є руки й ноги. У той день муза мовчала, я не хотів співати. Я би собі не зміг пояснити в голові, як хлопець-спортсмен може зараз сидіти писати музику, а не воювати",- згадує Міша.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На війні у співака було багато складних моментів, але найбільше пам'ятається 14-годинний бій с російськими окупантами. Хлопці 6 днів стояли під сильним обстрілом і по ним били с усього: з танків, з САУ, мінометів...

"Два рази над нами вертоліт підіймався. У мене була зміна з 2 по 4 ранку. Потім йду будити свого побратима Іоанна Зєнкова й починається шквал вогню по нам з автоматів. Абсолютно з усіх сторін. Навколо нас бути росіяни. Ми біжимо в лівий окоп перевірити, можливо, на нас наступають. Ми ліквідовуємо по дорозі "орка". Тільки ми його вбиваємо, починається м’ясорубка на 14 годин. Нас мало людей, одразу в рацію покликали підкріплення. Це була просто м’ясорубка, тоді й нашому побратиму прямо в окоп залітає міна. Ми через 14 годин виходимо з того бою, я просто втрачаю свідомість та прокидаюсь через пару годин. І знову в бій."

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Але знаходиться час на війні і для написання пісень.

"Я якраз день перед тим як їхати на фронт, написав пісню. Я в окопах у голові прокручував цю пісню всі дні",- ділиться Панчишин.

Не зважаючт на війну PTASHKIN хоче знову повернутись в шоу-бізнес та займатись музикою. Але зараз у нього є обов'язок - захищати Україну, який він сумлінно виконує.