Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова в новому інтерв'ю зізналася, що одного разу вночі, під час посиденьок з друзями, зайшла до чат-рулетки і особисто поспілкувалася з росіянами з приводу війни, і засиділася так до раннього ранку. За час розмов вона зрозуміла, що ми зовсім не знаємо цих людей і загалом громадяни росії відрізняються від українців.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Співачка заявила, що вони не знають співчуття, але з агресією добре знайомі. Більше того, вона особисто переконалася, що росіяни зомбовані.

"Вони нас ненавидять, не співчувають", - додала Полякова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Артистка натрапила на молодого хлопця із Криму 17-річного віку, зовсім як її старша донька Маша. Думала, хоч до нього зможе достукатися, але ні. Він сказав, що йому "по*уй".

"Це для нас абсолютно втрачені люди. Це якщо ми говоримо про Крим, ментально вони вже всі зомбовані. Якийсь людський мотлох", - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зізналася, чому одягала кокошник і навіщо українські зірки співали російськомовний контент

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова зробила те, від чого шкірою пройшовся табун мурашок: "Зрозуміють лише українці"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Бужинська вміло "змалювала" образ Олі Полякової, видавши за свій власний: "Фото говорять самі за себе"