Відома українська співачка Анастасія Приходько задумалася над тим, як зустрічати та що говорити чоловікам, котрі під час війни виїхали за кордон, але після перемоги планують повернутися додому.

Своїми думками стосовно цієї теми співачка поділилася у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Зокрема, Анастасія Приходько згадала й українських знаменитостей, котрі зараз перебувають за межами України.

"Сьогодні мала розмову з моїм другом на тему того, як приймати наших чоловіків в момент перемоги які свого часу виїхали за кордон під час повномасштабної війни!? Ну всі люди виходять на вулицю обіймають один одного і вітають з перемогою, і поруч стоїть Патап, Влад Яма, Монатік і так далі…", - йдеться у повідомленні. Анастасія Каменських

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Артистка зізнається, що розгублена, бо навіть не знає, якими словами зустрічати їх. Адже ситуація зовсім не проста, то ж відповідей артистка так і не знайшла. Настя Приходько лише навела деякі варіанти, які начебто мали бути доречними до цієї ситуації, але, на жаль, такими зовсім не є.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мені казати їм вітаю з перемогою? Чи казати - я так рада, що ви повернулись…. Чи на кшталт: О як здорово що ми всі разом? Або обійняти та підтримати словами, як тобі там було важко, дякувати Богу що все добре…. Ну от що? В мене є одна версія як їх можна називати. "Чангалісти"))) Короче цікава була розмова з другом, але консенсусу в цій темі ми не досягли! Ми не знайшли відповіді на багато питань… А ваші думки які?", - йдеться у повідомленні. Анастасія Приходько

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла, як нею тричі скористалися у житті: "Він мене на*бав"

Як повідомляв "Знай.ua", Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"

Також "Знай.ua" писав, Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?"