Зірки "Ліги Сміху" Ігор Ласточкін та Кирило Ганін показали, як проходить звичайний день українських волонтерів, які допомагають воїнам ЗСУ. Ролик опублікували на youtube-каналі "Волонтери про волонтерів".

Ігор Ласточкін та Кирило Ганін вирішили трохи повеселити українців, а водночас і показати, як нелегко часом буває волонтерам, які невпинно допомагають ЗСУ ще ефективніше знищувати російських окупантів.

Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін. Фото: скрін youtube

Так, перед героями привабливого ролика постало нереальне завдання - до наступного дня знайти дрон для бійців. Цілий день хлопці шукали нагоди вирішити завдання, але все безрезультатно. Але наступного дня, на зустрічі із ЗСУ, зіркові волонтери показали, що не просто виконали завдання, а трохи перевиконали.

Ігор Ласточкін та Кирило Ганін. Фото: скрін youtube
Ігор Ласточкін та Кирило Ганін. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Так, гумористи показали, що для українських волонтерів немає нічого неможливого, тож воїни ЗСУ завжди забезпечені всім. Не дарма в народі ходять жарти, що наші волонтери здатні дістати навіть танк.

"Клас, наші волонтери і не це можуть!!! Молодці", "Тооооооп! Кінець. Дякую!", "Клас, ролик топ, тільки дуже мало. Всім волонтерам великий респект, ви кохання", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот youtube
Коментарі. Фото: скріншот youtube

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін пояснив логіку рашистів: "Щоб постіль була чистою..."

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Квартал 95" разом з українцями від душі запалив під Вєрку Сердючку: "Є пропозиція".

Крім того, ми писали, Кошовий з "Кварталу 95" сплутав Тіну Кароль із росіянином Сергієм Лазарєвим: "Значить не Ані Лорак".