Компанія Run Ukraine, організатор найбільших масових забігів в Україні, відкриває новий напрям своєї роботи — освітній проєкт SportEd. SportEd — це навчальні курси в галузі спорту, харчування і здорового способу життя. Вже створено офіційний телеграм-канал проєкту, у якому регулярно розміщуватимуть поради з означених тем та інформацію про навчальні курси. Найближчим часом буде анонсовано перший навчальний курс “Сила бігу”.

“Також у розробці перебувають програми та курси для спортсменів різних рівнів і новачків, тих, хто прагне покращити свій результат, і для тих, хто завжди лише мріяв додати спорт у своє життя. Run Ukraine не планує обмежуватись лише бігом: будуть і фітнес, і йога, і багато всього цікавого, слідкуйте за новинами”, — анонсувала Вікторія Веремієнко.

Війна стала ще складнішим викликом для всіх українців, які за останні два роки й так пройшли непросте “загартовування” пандемією. Тепер обставини знову потребують адаптації до нових умов — інакше не вижити. У Run Ukraine переконані: принцип адаптації до нових викликів через власний розвиток походить саме зі світу спорту.

“У центрі нашої діяльності завжди була людина. Людина, яка через фізичну активність, тренування, участь у масових заходах стає кращою версією себе: сильнішою, стійкішою, здатною до більшого, — пояснила Вікторія Веремієнко, директорка з маркетингу і комунікацій Run Ukraine. — Зараз це як ніколи актуально. Фізична активність є дуже важливою для психологічної стабільності, боротьби зі стресом та власного розвитку”.

Вже найближчими днями Run Ukraine запустить перший навчальний курс “Сила бігу”, який буде симбіозом трьох важливих здорових звичок: заняття спортом, правильного харчування та психологічної стійкості. Упродовж трьох тижнів учасники курсу регулярно тренуватимуться, нормалізують харчування і прокачають свою життєстійкість.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще