25 липня стало відомо, що головний герой дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Микита Добринін став ведучим шоу про зірок на телеканалі 1+1 "ЖВЛ".

Раніше 3 роки ведучим був Богдан Юсипчук. Варто відзначити, що продюсерів шоу не збентежило навіть те, що Микита промайнув зовсім нещодавно на російському телебаченні як ведучий шоу "Холостяк" з Тіматі.

Нікіта Добринін і Тіматі / фото: ТНТ
Нікіта Добринін і Тіматі / фото: ТНТ

26 липня ж прийшли ще цікавіші новини, адже крім Добриніна були ще кандидати на роль ведучого - Богдан Шелудяк, відомий за ролями в серіаліті "Київ вдень і вночі" та фільму "Любов та блогери" та багатостраждальний Володимир Дантес.

Богдан Шелудяк (Буше), фото: Знай.ua
Богдан Шелудяк (Буше), фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що для Дантеса це була б чудова можливість, адже хайп після оголошення про розставання з Надією Дороєєвою вже влігся, а нова хвиля популярності йому точно не завадить.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Про те, що Вова та Богдан могли стати ведучими шоу "ЖВЛ", стало відомо з Інстаграма того самого Шелудяка, які виклав відео про те, як місяць тому проходив проби.

Сторіз Богдана Шелудяка
Сторіз Богдана Шелудяка

Там же майнув і Володимир Дантес. Богдан вирішили пожартувати і сказав, що, як він розуміє, можна вже не йти, коли прийшов Вова.

"Богдан, та все, залишайся тут. Тобі нічого не потрібно" , - підтримує жарт колишній Наді Дорофєєвій.

Нагадаємо, що Микита Добринін виверне життя зірок "навиворіт" у шоу "ЖВЛ", щоб розповісти українцям усю правду.

Раніше ми повідомляли, що Дантес отримав травму голови , коли справляв потребу над унітазом - Надя Дорофєєва ні до чого.