Український актор Богдан Шелудяк став відомим завдяки ролям у серіалі "Школа" та проекті "Київ вдень та вночі". Наразі артист активно розвиває свій блог у Instagram, де за ним стежить понад 1 мільйон людей, і іноді фотографує.

Богдан Шелудяк розповів, в яку неприємну ситуацію нещодавно потрапив. Все почалося з одного дзвінка, він узяв слухавку від невідомого номера, хоча зазвичай так не робить. Артист зазначив, що час був досить пізній, а ще він ніяк не очікував почути образи на свою адресу.

З ним говорив невідомий чоловік, який ревно і на підвищених тонах заявляв, що Шелудяк нібито гуляв із його дружиною. Мало того, що артиста грубо образили, так на нього ще й погрози посипалися. Чоловік сказав, що тепер Богданові варто обертатися і передав "Дніпровський привіт". Що це означало, він не пояснив.

Шелудяк, у свою чергу, не розгубився і так само відповів чоловікові, хоч і не зовсім розумів, про яку дружину йдеться.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

А перед дзвінком йому надіслали кілька повідомлень, мабуть, той ревнивець. У чаті Богдан спитав, чи не переплутали його з кимось і побажав гарного вечора. Шанувальники, дізнавшись про цю історію, висунули свої припущення, а деякі дали пораду зв'язатися з тією самою жінкою і, актор так і вчинив.

Скриншот з Insta Stories, Богдан Шелудяк
Скриншот з Insta Stories, Богдан Шелудяк

"Так і зробив після розмови і сильно при*уїв", - загадково заявив Шелудяк.

Скриншот з Insta Stories, Богдан Шелудяк
Скриншот з Insta Stories, Богдан Шелудяк

Раніше ми писали про те, що Богдан Шелудяк зі "Школи" показав, у якому стані Дантес після Дорофєєвої з Кацуріним: "Можна вже йти?"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Трінчер із ознаками вагітності соромиться купити тест, а вимагати у Волошина нову сумку - ні: "Я за що маю терпіти?"

Також портал Знай.ua писав, що Карина Гаврилюк із "Київ вдень і вночі" відволіклася від материнства та вразила українців ангельським голосом: "Щось неймовірне"