Розлучення Володимира Дантес і Наді Дорофєєвої через 10 років відносин вразило багатьох українців і хоча б трохи, але відволікало їх від війни, яку почала росія.

Володимир Данес в інтерв'ю "Зоопатрулю" розповів, як почував себе тоді і чому він більше не хоче влазити в публічні стосунки.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

"Я дуже довго був один і дещо вирішив... Коли почалася війна, я тоді вже був розлучений, просто неофіційно.. Я 10 років був у публічних стосунках, до цього теж був у таких стосунках... Я зрозумів, що мені через тиждень 34 рік і я більше не буду гратись тим, що буду розповідати щось особисте ... Я не буду приховувати, але не буде як раніше ... Скажу так, я тижня 2, у березні або квітні, був зовсім один... Я взяв із цього тугу, біль і зрозумів, що не хочу бути один... Я завжди маю бути біля людей, як ті тварини" , - поставив крапку Дантес.

Зазначимо, що нещодавно Дантес опублікував кадри того, як цілує колишню дружину свого друга Міші Кацуріна - Дашу Кацуріну. До речі, саме до Михайла пішла дружина Дантеса Надя Дорофєєва. Такий собі зірковий сезон "Міняю жінку" вийшов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Нагадаємо, що Дантес зізнався, як обблював Надю Дорофєєву просто в ліжку: "Роблю це різко".

Раніше ми повідомляли, що Дантес оголився, щоб "образити" утискованих росіян в Ізраїлі: "Від ганьби мітинги не допоможуть".

Також стало відомо, що Михайло Кацурін зацілував красуню прямо на камеру, залишивши Дантеса без його кохання: "Надя знімала? Вже народила?"