Українці вже переконалися, що воїни ЗСУ та ТрО рятуються на передовій за допомогою гумору. Вони намагаються не сумувати і щосили жартують.

Звичайно, це, можливо, не всім до смаку, але краще сміятися, аніж лити сльози. Тим більше, хлопці захищають нашу можливість жити, щоб ми не витрачали своє життя на муки та ридання.

Це питання порушилося і в інтерв'ю "Зоопатрулю" з актором студії "Квартал 95" та другом Володимира Зеленського Євгеном Кошовим.

Євген Кошовий, фото: Знай.ua
Євген Кошовий, фото: Знай.ua

"На другому тижні повномасштабного вторгнення ми зрозуміли, що треба щось робити. Точку в цьому рішення поставили військові. Вони запитали "Де ви є, ми знаємо, що ви з президентом у Києві, але де ви є?". Я відповів, що довелося перекваліфікуватися у волонтери, вантажі тягаємо, людям похилого віку допомагати, а вони: "Це добра справа, звичайно, але дайте побачити ваші рожі в екрані". І все, так було прийнято рішення... А так ми вже зробили 77 зустрічей по військовим частинам, бомбосховищам... Там, де є горячі точки, щоб люди знали, що вони не самі, що їх підтримують" , - поділився Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Комік розповів, що коли він сам бігав в укриття, то його сусіди дивувалися, що вони нікуди з країни не поїхав.

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Кварталу 95" показав свої будні: підземні тунелі стали для нього новою реальністю.

Раніше ми повідомляли, що Євген Кошовий із "Кварталу 95" побив президента Зеленського - відповіді чекати не довелося.

Також стало відомо, що Кошовий з "Кварталу 95" сплутав Тіну Кароль із росіянином Сергієм Лазарєвим: "Значить не Ані Лорак".