Відомий український "всевидящий" та астролог Макс Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", проявляє велику активність у соціальних мережах і регулярно робить цікаві розклади на таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв у новому інтерв'ю Славі Дьоміну вже за традицією зробив декілька розкладів на картах таро і дав свої передбачення з деяких питань. А ще він розповів, чого очікувати від курсу валют та наскільки він підскочить до кінця 2022 року.

"Куди ще більше? До яких реалій нам готуватися?", - написав Гордєєв.

Гордєєв і Дьомін, скріншот з відео
Гордєєв і Дьомін, скріншот з відео

Зараз валютний курс долара, встановлений НБУ, в середньому тримається на 38 гривнях. Варто зазначити, ще з першого дня повномасштабного вторгнення росії його заморозили на рівні 29,25 гривень, але зараз долар уже "ходить", як і до війни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Дьомін поставив екстрасенсу конкрентне питання - чи буде він вищим за 50, і той заявив, що такого показника навряд чи варто очікувати. Але Гордєєв впевнений, до 40 гривень долар все ж таки підскочить. Більше того, на такому рівні він збережеться до кінця цього року.

"Може трішечки підніматися. Але, ще раз скажу, він буде як хвилі. Не бачу 50, бачу 40. Це стовідсотково", - передбачив Гордєєв.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв після обстрілів Вінниці, Дніпра та Миколаєва зробив попередження для декількох міст

Як повідомляв Знай.ua, екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про вкрай складні та небезпечні дні на шляху до перемоги: "Є великий ризик..."

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв побачив закінчення війни в Україні: "Йде відлік"