Українська модель, володарка титулу "Міс Україна Всесвіт" активно спілкується зі своїми шанувальника в соціальній мережі. Вона ділиться подробицями свого професійного та особистого життя, на її акаунт підписані 292 тисячі осіб

Анна Неплях, скріншот з відео
Анна Неплях, скріншот з відео

Стало відомо, що вона увійшла до оргкомітету конкурсу "Міс всесвіт" та обурилась тим, що у ньому братиме участь представниця росії Анна Ліннікова. Питання щодо її участі й досі не вирішено. У сторіс соціальної мережі вона звернулась до організаторів:

"Я вважаю, що росію треба забанити у всьому цивілізованому світі, щоби це стало для них уроком. Це має бути уроком як для цих "невинних" людей, так і для їхнього уряду. Весь світ дивиться, як вони катують нас, і дозволяє їм брати участь у мирних івентах на кшталт "Міс Всесвіт", - заявила Неплях.

Також її обурили чисельні коментарі, в яких пишуть, що це конфлікт двох країн, в якому не винна Анна Ліннікова, тому хай собі їде на конкурс. Проте Неплях зауважує, що поки українці гинуть через росіян, Ліннікова спокійно готується до конкурсу й не слова не сказала про війну.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Додамо, що Україну на конкурсі буде представляти модель, волонтерка та психолог з Чернігова Вікторія Апанасенко. Конкурс "Міс Всесвіт"-2022 має відбутися у грудні в Ізраїлі.

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" відмовилася повертатися до України: "Прокинулася в...."

До слова, переможниці "Міс Всесвіт" за всі 65 років.

Раніше ми писали, що "М'ясистий л*бок": стало відомо, хто отримал титул "Міс Всесвіт 2021.