Відома українська модель і Міс Україна Всесвіт, Анна Неплях розповіла про те, що планує зробити після конкурсу, на якому не вдалося перемогти.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, в злегка відвертих нарядах. Останні кілька постів були зроблені в Ізраїлі, де і проходив конкурс краси.

На нових знімках дівчина постала в блискучій сукні чорного відтінку з вирізом на нозі, і звичайно ж з глибоким декольте. Цей наряд підкреслює довгі ноги дівчини, а також струнку фігуру Анни Неплях.

Конкурс закінчився, і отримати перемогу у неї не вийшло. При цьому, вона не засмучена, так як вірить, що все на краще.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сьогодні прокинулася в повне блаженстві і спокої! У нас сьогодні за планом coronation afterparty, а завтра дівчата вже разьезжаются по домівках)" - йдеться в повідомленні під постом.

При цьому, сама вона прийняла рішення не їхати додому відразу, а ще залишиться до кінця тижня в Тель-Авіві, щоб відкрити місто для себе з нового боку. Звичайно ж, це проведення часу вона буде демонструвати у себе в соціальних мережах.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Що це за богиня😍 😍 😍";

"🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏";

"Ганнуся, ти найкрасивіша і карколомна леді. ❤️❤️❤️";

"Так а хто виграв то?";

"Аня, ви дуже шикарна. Ви гідно представили Україну, і для всіх українців ви переможниця. 🔥👏";

"Красуня�💔💔�";

"Аня , сходи на shut karmel ( місцевий ринок біля набережної ) там асосфера🔥 🔥, багато продавців знають російську і це так заряджає)) а ще там грали пісні Губіна, коли я там була .. на фруктових рядах))".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, чтпро Фінал "Міс Всесвіт": доля скандальної Українки Анни Неплях та найкращі фото переможниці Харнааз Сандху

Раніше повідомлялося, що Анна Неплях на репетиції конкурсу "Міс Всесвіт" змусила українців реготати

Також, Анна Неплях показала національний костюм для конкурсу "Міс Всесвіт 2021": справжній вишитий код нації