Райана Гіггза звинуватили в залякуванні, контролі, примусі та фізичному нападі на свою колишню дівчину Кейт Гревілл. І це ще не всі звинувачення у бік відомого футболіста.

Цю публікацію оприлюднили на порталі "DailyStar"

48-річного чоловіка звинувачують у тому, що він контролював поведінку щодо своєї колишньої дівчини Кейт Гревіль з 2017 року до їхнього розриву у 2020 році, а також у нападі, який завдав їй тілесних ушкоджень. Його також звинувачують у нападі на її сестру Емму Гревіль.

Королівський суд Манчестер Міншалл-стріт дізнався, що у нього і Кейт Гревілл були «токсичні» та «бурхливі» семирічні відносини з Гіггзом.

Імовірні напади на Гревіль та її молодшу сестру Емму відбулися в листопаді 2020 року під час сварки в будинку пари в Уорслі, Великий Манчестер, як заслухав суд.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Райан Гіггз прибув до суду
Райан Гіггз прибув до суду

37-річна Гревіль звинуватила Гіггза в тому, що він ударив її головою по обличчю, тоді як її молодша сестра каже, що її вдарили ліктем у щелепу, коли вона намагалася відштовхнути від себе колишнього менеджера Уельсу.

Гіггз відкидає всі звинувачення.

Прокурор Пітер Райт, королівський адвокат, заявив сьогодні вдень присяжним, що за межами поля у Гіггза була «потворна і зловісна» сторона.

Він сказав суду: «На полі його навички були круті і красиві. Поза полем, на самоті його особистого життя і вдома або за зачиненими дверима, як показують факти в цьому випадку, ясно, що його сторона характеру набагато потворніша і зловісніша. Це було особисте життя, в якому було багато образ. Як фізично, і психологічно. Зрештою, після багатьох років потрясінь, вона зрозуміла, що їй потрібно піти зі сфери його впливу».

Колишня партнерка Гіггза, Кейт Гревілл (Зображення TIM STEWART NEWS LIMITED)
Колишня партнерка Гіггза, Кейт Гревілл (Зображення TIM STEWART NEWS LIMITED)

Також прокурор повідомив присяжним, що Гіггз мав роман, який став предметом газетного повідомлення в травні 2016 року і призвів до того, що Гревіль розірвала відносини.

Крім цього Гіггз визнає, що його поведінка була «аморальною».

Містер Доу сказав, що, хоча Гіггз визнає, що поводився «неідеально» у своїх відносинах з Гревіль, він заперечує будь-яку примусову чи контролюючу поведінку.

Також сама жерства Кейт Гревілл стверджує, що Гіггз ще ​​загрожував їй у соціальних мережах.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Сер Алекс Фергюсон повернувся до роботи у "Манчестер Юнайтед".