Українська співачка Яна Шемаєва, яка виступає під псевдонімом Jerry Heil, похвалилася фізичною формою і порадувала приємним анонсом. Відео зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Jerry Heil з перших днів повномасштабної війни виїхала з України, але ні на один день не забуває про будинок і активно підтримує українців, зокрема за допомогою творчості, яка невпинно розвиває. Останнім часом співачка порадувала серією нових треків.

Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так цього разу Jerry Heil знову зробила радісний анонс для шанувальників, заявивши, що незабаром вони зможуть почути її нову пісню. Повідомити цю новину знаменитість також вирішила ефектно і з'явилася у рожевій панамі, як у фронтмена гурту Kalush та спортивному костюмі. На відео зірка віджимається під власний трек.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники зраділи як анонсу, так і просто тому, що зірка порадувала новим роликом.

"Яна Справжня Муза, - Жайворонок, Спортивна, Творча, Мотивуюча. При цьому відверта у своїх поглядах, ніжна та мила красуня! Справжня Українка!", - захопилися у коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyona Alyona разом із Jerry Heil захоплюються людьми по всьому світу, стурбованими долею українських біженців: "Чергова зупинка".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona та Jerry Heil після німкені Ela защебетали з литовкою Monika Liu з "Євробачення": "Нові відносини та зв'язки".

Крім того, ми писали, Alyona Alyona згадала "минуле" життя та роботу в дитсадку: "Ідеально".