Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч людей.

Наразі вона виставила кілька Stories. У першій з них було відео з концерту, що пройшов у Бельгії. На ньому виступили Святослав Вакарчук із "Океаном Ельзи" та легендарні Coldplay. Вони разом виконали композицію "Обійми".

Катерина Кухар. Фото: скриншот Youtube
Катерина Кухар. Фото: скриншот Youtube

Але наступна Stories більш особиста. Вона стосується її дочки від народного артиста України та продюсера балетного мистецтва Олександра Стоянова. Катерина Кухар показала, наскільки змінилася її мала Анастасія.

"Настюша передає вам привітання і бажає гарного вечора. За 5,5 місяців вона так подорослішала... мами зрозуміють!", - пише балерина у публікації.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Катерина Кухар, скріншот: Instagram Stories
Катерина Кухар, скріншот: Instagram Stories

Якось перед цим вона демонструвала авіаційну групу найвищого пілотажу Військово-морських сил США під назвою "Сині ангели". Катерина Кухар залишилася в захваті від того, що продемонстрували ці винищувачі в небі, тоді як в українців, які залишилися в рідній країні, звуки, що ними видаються, можуть викликати лише страх.

Нагадаємо, Катерина Кухар із "Танці з зірками" у тонкій сорочці постала серед розрухи: "Війна намагається позбавити нас майбутнього"

Як повідомляв "Знай.uа", легенда "Танців з зірками" Катерина Кухар зізналася, що її сила в слабкості та коханні: "Вона завжди перемагає"

Знай.ua писав, Катерина Кухар з "Танці з зірками" розповіла про людей з відкритим серцем у Латинській Америці: "Спотворена правда"