Повідомляється, що ФІФА вирішила змінити дату початку чемпіонату світу з футболу 2022 року і наблизити турнір на один день, а сторона Катар, що приймає чс, почне захід з гри проти Еквадору.

Відповідну новину оприлюднили на порталі «DailyStar»

Повідомляється, що турнір мав розпочатися у понеділок, 21 листопада, а першою грою буде Сенегал проти Нідерландів. Однак тепер першим зіграє Катар. Передбачається, що матч господарів проти Еквадору буде перенесено на неділю, 20 листопада, з початком о 19.00. Зрозуміло, що це було прохання господарів.

Англія зіграє з Іраном 21 листопада, як планувалося. Рішення про перенесення дати Катару ще має схвалити бюро Ради ФІФА — орган, що складається з президента Джанні Інфантіно та лідерів кожної континентальної конфедерації.

Але очікується, що буде дано угоду, тож чемпіонат світу тепер пройде з 20 листопада до 18 грудня цього року. Для країни, що приймає, характерно, що гра відкриття кожного чемпіонату світу з 2006 року є типовою. До цього в першому матчі зазвичай брав участь чинний чемпіон.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Президент ФІФА Джанні Інфантіно під час жеребкування
Президент ФІФА Джанні Інфантіно під час жеребкування

На чемпіонаті світу прем'єр-ліга перерветься більш як на місяць у середині сезону. Дивізіон поновиться 26 грудня до матчу Дня подарунків.

У нього може бути головний біль при відборі, коли такі гравці, як Каллум Вілсон з Ньюкасла, прагнуть потрапити до складу. Нападник поставив собі за мету забити десять голів до листопада, щоб пробитися до збірної Англії на чемпіонат світу.

Також колишній нападник «Борнмута» забив гол у перший вікенд, використовуючи внутрішню частину п'яти, щоб забити блискучий гол, а «сороки» забили другий гол проти «Ноттінгема».

Як раніше повідомляв портал "Знай", зірка "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз постав перед судом.