Кожен день наближає нас до важливого бою між двома боксерами, Олександр Усик продовжує тренуватися, але для шанувальників знаходить час.

У своєму Instagram боксер розмістив два фото, на яких позує, з віслючком, м'якою іграшкою, та у персні з літерами свого прізвища.

Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram
Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram

На одному з фото боксер виставив руку в куаці вперед, та показав, як потужно виглядає перстень на його руці. У коментарях відзначили, що у разі перемоги над Джошуа, тому не прийдеться напружуватись, щоб пояснити, від кого отримав ґулю на лобі.

Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram
Олександр Усик. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З Богом", "Наша гордість", "І все ж таки! Вперед, чемпіон", "Олександ, перстень суперовий, навіть питати не треба буде, від кого гуля на лобі", "Давай чемпіон, ми в тебе віримо", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Усик розповідав, що дуже відповідально ставиться до майбутнього бою, та готовий прославити себе, та свою країну. Проте бокс це ніщо, впевнений Усик, у порівнянні з війною. "Бокс у порівнянні з війною, це немовлятко. Тому треба гарненько підготуватися та прославит Господа Бога та мою країну", - сказав раніше Усик у інтерв'ю.

Нагадаємо, ми писали, що Василь Ломаченко через 170 днів війни все ще вірить любителям "руського миру".

Як повідомляв "Знай.ua" спортсменка Марина Бех-Романчук похизувалася пружною фігурою на біговій доріжці: трусики в'їлися у найсоковитіші місця.

Також "Знай.ua" інформував, що напередодні бою з Джошуа Усик взяв уроки у Мухаммеда Алі