Відома співачка, телеведуча та екссолістка гурту "Пара Нормальних" Анна Добриднєва зараз активно допомагає рідній країні здолати російського ворога. Дівчина регулярно дає благодійні концерти та збирає гроші на підтримку ЗСУ.

Анна Добриднєва показала, який особливий гість прийшов на її концерт, уже за традицією благодійний. У кадрі співачка променисто позує з українським героєм Романом Грибовим, який був на тому самому кораблі, що послав вороже судно на три веселі літери на острові Зміїний.

"Так-так, той самий легендарний воїн з острова Зміїний! Ця фраза стала народним гаслом війни і зараз відома в усьому світі 🌏" - зазначила Добриднєва.

Скріншот із Instagram, Анна Добриднєва
Скріншот із Instagram, Анна Добриднєва

Артистка подякувала відважному бійцю за те, що прийшов на її концерт, тим самим підтримавши всіх українців.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто зазначити, є інформація, що Романові помилково приписали авторство фрази "Російський військовий корабель, йди на*уй". Про це розповів начальник прикордонного загону "Острів Зміїний" Богдан Гоцький.

Справжнє ім'я сміливця, який до того ж був у полоні в окупантів півтора місяця, тримають у таємниці з міркувань його безпеки.

Раніше ми писали про те, що Анна Добриднєва з "Пара нормальних" послала "промені" миру всім українцям, презентувавши нову пісню: "На підтримку творчих діток"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія заспівала рідною мовою чоловіка-пакистанця Захура, але про Україну не забула: "Цінуєте свою незалежність"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Добриднєва з "Пара нормальних" своїм талантом заробила на нову "тачку" для поранених бійців: "Заради спільної перемоги"