Красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать близько 50 тисяч людей.

Співачка, артистка і фіналістка 7 сезону "Голосу країни" зараз повідомила про благодійну акцію, яка проводиться за одним її напрямком, що цікавить.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

"Година фотосесії (мої роботи можна подивитися тут @adam.chuk) і зустріч на каві. Буду щаслива вас бачити! Обіцяю каву на обох "зупинках", - пише Марта Адамчук у публікації.

У другому вкладенні вона постала в чорній сукні, з квітами та глибоким вирізом на грудях. На сторінці проекту йдеться, що початкова ставка – 80 гривень. Проте українців не дуже це цікавило, бо вже за день дійшло до 1700 гривень (на момент написання новини). Навіть Катерина Нікітіна брала участь та готова була заплатити 1300 гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram
Марта Адамчук. Фото: скриншот Instagram

"Писав і буду - принцеса Instagram ти, так тримати", - пише один із користувачів у коментарях. Інші обійшлися смайликами сердець.

До речі, є й просте спілкування із Мартою Адамчуком, яке готові купити за 1150 гривень. Вона може відповісти на професійні питання, але й на будь-які інші, які задасть та чи інша людина.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук влізла у "весільну" сукню, щоб заспокоїтися: "Складно відволіктися"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія згадала ніжну Марти Адамчук, заколисуючи малюка на руках.

Знай.ua писав, боса зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила своєю крихкістю: "Відповіді знаходиш у незнайомих"