Український музикант-мультиінструменталіст, вокаліст, композитор, лідер гурту ВВ активно Олег Скрипка активно спілкується з шанувальниками у соціальних мережах. Його сторінка в instagram нараховує майже 56 тисяч підписників. На ній він розповідає подробиці свого особистого та творчого життя та підтримує українців

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

Як відомо, зараз Олег багато працю, виступає з благодійними концертами, на підтримку України. А нещодавно він показав свої виноградики, на яких, з його слів робота в розпалі. А шанувальники вже обрали з колекції Скрипки вино, яким відсвяткують перемогу.

Нещодавно з благодійним концертом Олег приїхав до Харкова. Проте одразу, виходячи з вагона потяга він побачив жахливу картину. Неподалік від залізного вокзалу стояв височенний стовп диму - це був результат ранкового обстрілу.

У сторіс він записав таке відео:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Доброго ранку. Харків. Ми прибули у це місце. Це Південний вокзал. Сьогодні будемо грати в метро і відвідувати військових. Там Щось горить. зараз покажу, - розповів Олег.

Олег розвернув камеру та показав високих стовб диму за приміщення вокзалу. Він зауважив, що не знає, чи можна це показувати та додав. Якщо не можна, то він видалить це. Потім він зняв пожежу з іншої сторони вокзалу та зауважив, що "прилетіло" годину тому.

Потім він опублікував звернення, на якому він звернувся до шанувальників та сказав, що не хоче показувати деталі руйнування та написав:

"Шановні вітаю! Я не хочу показувати вам деталі руйнування, але просто щоб ми не забували що війна не закінчилася і кожного дня - Харків і інші міста приймають ракети, грати. Багато страждань. Будемо говорити про це по всьому світу, бо починають забувати в світі що у нас. Думають, що у нас вже спокійно. Я скоро поїду за кордон і буду продовжувати говорити про те, що біда в Україні, що треба активізуватися та допомагати. Слава Україні💛💙 Обов’язково переможемо"

Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories
Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories

Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories
Олег Скрипка, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, легенда українського року Олег Скрипка з "ВВ" оточив себе красунями та порозмірковував про підтримку: "Вайб Душі".

До слова, Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє".

Раніше ми писали, що Олег Скрипка з "Воплі Відоплясова" відкрив душу українцям: "Стан змінився"