Відомі українські зірки знайшли своє кохання під час війни, Надя Дорофєєва та Дарія Астаф'єва, Наталя Могилевська та Ектор Хіменес-Браво, хтось оголошує про свої стосунки та не боїться показати обличчя коханої людини, а дехто навпаки не прагне публічності.
У пабліку в Instagram "Тет" зібрали зірок, які знайшли кохання під час війни. У дописі йдеться, що кохання може бути рятівним, а багатьом українцям вдалося віднайти свою другу половинку, щоб переживати непрості часи.

Роман Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна не обговорював лише сноб. Обидва вирішили порвати старі стосунки та тепер сміливо можуть дивитися в очі новому життю в парі.

Кацурін-Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Кацурін-Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Даша Астаф’єва знову закохана, але свого обранця ретельно приховує від цікавих очей. Імовірно минулий досвід публічності приніс їй багато неприємних моментів.

Даш Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram
Даш Астаф'єва. Фото: скриншот Instagram

Також стало відомо, що Наталя Могилевська знайшла свою половинку, коли допомагала теробороні в Києві. Вона також дуже скромно розповідала про коханого, натомість її сяючі очі говорили за неї набагато більше.

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Під час війни відомий шеф-кухар Ектор Гіменес-Браво розповів про свою дівчину, та навіть публікував спільні фото, сумуючи за своєю коханою.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва випадково показала Михайла Кацуріна в найінтимніший момент.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Астаф'єва приголомшила фото з весільною сукнею, справжнє особливе кохання.

Також "Знай.ua" інформував, що Наталя Могилевська започаткувала День початку деокупації Криму після "бавовни".