Даша Квіткова була учасницею 9 сезону шоу "Холостяк", головним героєм якого був телеведучий Микита Добринін.

Даша активно веде свою сторінку в Instsgram, де розповідає про особисті переживання. Нещодавно дівчина, яка з Микитою виховує маленького сина Лева, і зараз відпочиває у Туреччині, зізналася, що чекає на операцію по поверненню в Україну.

Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram
Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram

В дівчини на руці велика гігрома, яка більшає з кожним днем та не дає нормально рухати рукою – саме з нею хірургічним шляхом вона буде боротися вже за декілька тижнів. Вперше Даша розповіла про утворення на руці ще у травні, але наважилась на операцію після відпустки, де набирається енергії.

Скриншот сторіс
Скриншот сторіс

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дівчина відпочиває та не залишає без уваги своїх шанувальників, вона розповідає про свої вбрання, про те, як доглядати за собою, а нещодавно розмістила відео у якому розкрила всі свої татуювання, та розповіла що вони для неї означають.

Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram
Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram

Блогерка перейшла на спілкування українською мовою, і тепер дівчина чудово розмовляє на солов'їній, що тішить українців, та мотивує переходити на рідну мову.

Нагадаємо, ми писали, що Даша Квіткова з "Холостяка" погладшала до 83 кг, нікому цього не показавши.

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Квіткова з "Холостяка" сильно відповіла на хейт через маленькі груди.

Також "Знай.ua" інформував, що Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Микити Добриніна через маммопластику.